valenblog

Sunday, April 09, 2006

Fidel i els blogs


El defensor del lector de El Pais d'avui diumenge es fa eco d'un assumpte, com a mínim curiós, però que jo crec que té un calat especial per tal d'abastar el fenomen blogger.
Explique: el diari publicà diumenge passat un fragment en avanç del llibre "Fidel Castro, biografia a dos voces", una llarga entrevista amb el líder cubà. La cosa és que diversos bloggers han localitzats fragments de l'entrevista ja publicats en cartes o discursos del general, entre ells Arcadi Espada
La qüestió aquí no és dilucidar sobre la veracitat de les entrevistes, si Ramonet va dedicar-se a copiar i apegar o si és que Fidel es repeteix més que la tardor.
L'interés de l'affaire està a mostrar tot el que els bloggers, en definitiva, la societat civil, poden aportar al món del coneixement.
Sentir a El Pais, en l'edició impresa, parlar de bloggers, ha estat revelador.

4 Comments:

At 4:14 PM, Blogger Jose Manuel Noguera said...

Fíjate que hasta pueden conseguir que el mismísimo El País pida disculpas en la portada impresa:

Uno:
http://www.escolar.net/MT/archives/001295.html

Y dos:
http://www.escolar.net/MT/archives/001298.html

 
At 3:12 PM, Blogger Tere Agulló said...

Sí, la veritat és que dóna molt de gust...

 
At 8:45 AM, Blogger Jose M. Sánchez "Daze" said...

Hombre, que Ramonet, con el gran profesional que parece que es, se dedicara a copiar y pegar una entrevista publicada por otro medio de comunicación, resulta cuanto menos sorprendente. Pero que encima un blog descubra este fraude...es aún más increible. Parece que todavía estamos descubriendo el poder de los bloguers. Saludos Tere, hoy desde Elda.

 
At 12:16 PM, Blogger Mitsuki said...

Hola Tere, soc la teua alumna preferida Andrea de 2nd de Bat B pasaba per aqui y si vols fica`t al meu blog pero no tinc res posa`t perque et fixis al diseny.

Ens veiem!

 

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.