valenblog

Friday, January 19, 2007

Dir la veritat

L’altra vesprada, dimarts, a les 7 de la vesprada, minut dalt o baix, vaig engegar la televisió, amb l’ànim de curiosejar els programes d’una franja horària per a mi desconeguda.
Fent zapping vaig trobar-me dos “polígrafs”, un a Antena 3 i un altre a Telecinco. Un dels dos, no recorde a quina cadena, preguntava a Aramis Fuster si estava en la seua setena reencarnació i l’altre, simultàniament, preguntava a un personatge anomenat “Potro de Vallecas” si havia practicat sexe en grup.
Doncs bé, ara que ja sé el que fan a les televisions a eixes hores de la vesprada, em sent molt més tranquil·la, perquè, en tractar-se d’horari infantil, ja sé que els nostres nens, el futur del país, està sent ben educat. Xiquets, heu de dir sempre la veritat, sinó el polígraf ho registrarà.

2 Comments:

At 10:48 AM, Blogger Alex Carcelén said...

Un altre exemple de pedagogia televisiva sobre la sinceritat. Risto Mejide, el jurat d'OT: si no suportes a qui tens davant, si et cagues en la mare que l'ha parit, li ho has de dir. Però de bon rollo, ein, de cor. És pel seu propi bé. I no dir-li-ho seria ser un falso.
Sincers no sé, però cabronassos i taradets sí que eixiran, sí.

 
At 5:35 AM, Blogger Tere Agulló said...

No tinc el gust de conéixer el tal personatge, però pels comentaris que se senten...ha entrat en l'Olimp mediàtic. L'altre dia El País parlave d'un personatge anglés del mateix estil.
El més curiós és que la gent parla d'ell amb autèntica admiració! Supose que ha sabut construir un personatge acord a "lo que ahora se estila".

 

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.