valenblog

Sunday, May 28, 2006

Dinosauris amb bona salut


Possiblement un format inadequat per al contingut, ja que, en tractar-se d’una taula redona –o això semblava ser l’aplec de cinc persones sota un tema- pareix que el que toca és contraposar punts de vista, discutir o replicar-se uns a altres. Res d’això ha passat en aquest cas. Els distints ponents han anat exposant els seus punts de vista, ben coincidents per cert, l’un darrere l’altre. A més, al públic, estudiant o periodistes, no li ha semblat sentir res de nou. Esperem que no passara el mateix a les recents I Jornadas de Tecnología y Procesos Fotográficos Profesionales
Fermín Cebolla
, qui intervé en primer lloc, va estar una mica més variadet, en un to de vegades de batalleta d’avi, però sempre ocurrent, com quan contava per què van deixar d'anomenar-se Omega Foto perquè la marca de rellotges tenia registrat un giny amb eixe nom.
La resta: Juan Fco. Moreno, Enrique Martínez Bueso, Javier Adán, que feia de moderador i Joaquín Clarés van estar previsibles, molt previsibles, mireu si serà així que a molts el millor ens va semblar el darrer, que no va dir res.

Que quin era el discurs? El soport digital constitueix una revolució, facilita la tasca, avui qualsevol pot fer una foto, això no elimina la tasca del periodista... Tot una mica conegut i, a més, quasi extrapolable al món general dels mitjans.
En pocs mots: sembla que el sector s'adapta bé a l'era digital. Per què patir?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.