valenblog

Sunday, May 28, 2006

Internet i la comunicació institucional


Una de les parts més interessants de les Jornades, amb els responsables de comunicació de dues grans empreses: Microsoft i IBM. Tant Carlos de la Iglesia com Miguel Ruiz de Valbuena, van realitzar unes ponències amenes i correctes, enriquidores per a l'audiència. Amb dades i anècdotes ens van mostrar el panorama i demostrar que no estan als seus càrrecs per casualitat.
Ambdos coincidien a mostrar les grans possibilitats de la sala de premsa virtual, però també el seu caràcter complementari, un gran ajut que no desplaça la comunicació en viu.
IBM havia realitzat un estudi sobre tendències en la utilització de la sala de premsa virtual, segons el qual la utilització era parcial i no excessivament eficaç: no es contestaven els correus, no s'actualitzava massa...
De la Iglesia oferia dades que maregen: més informació en la red que en 500.000 biblioteques com la del Congrés dels EEUU. Com es medirà això?

1 Comments:

At 1:46 AM, Blogger Incensurable said...

No se quantes biblioteques d'informació hi haurà a la web, però de segur que Internet es una bona manera de conèixer gent. Per aixó hi ha una reunió de bloggers valencians. Apuntat
http://incensurable.blogspot.com/2006/05/blogs-y-birras.html

 

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.