valenblog

Monday, January 29, 2007

Enganyats i feliços


Félix Ovejero planteja en El País un dilema sense aparent solució: estar informat i ser feliç. Sobre la base que els americans creuen ser més rics del que són -un 39% afirmava creure's entre l'1% més ric- i que això els ajuda a ser més feliços, Ovejero desenvolupa una interessant reflexió sobra la immaduresa d'una societat disposta a empassar-se tots els contes que li proporcionen.
Al nou Bottup ens conten que la majoria dels espanyols, el 78%, estem satisfets amb la nostra situació. Sembla que no arribem a ser tan crèduls com els americans, però tampoc xafem terra. Com quan pensem a seguir consumint energia a mansalva i que el planeta sobreviurà.
Allò terrible és que si algú es creu més ric no hi haurà massa repercussions, però si pensa que no passa res per consumir... Segur que no hi ha eixida.

Dijous, dia 1 de febrer, de 19:55 h. a 20.00 h. es proposa apagar totes les llums per a donar-li un respir al planeta. Si la resposta és massiva, l'estalvi energètic pot ser brutal. Només 5 minuts, i a vore que passa.


I passeu la notícia!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.